NYHEDSBREV
   Nyhedsfeed
 

Grib Skov Trop indbydelse til Jubilæum

Siden den spæde begyndelse i kælderlokalet på Nødebo Kro er Grib Skov Trop blevet 25 år ældre, nu med egen hytte med græs på taget og er Danmarks største spejdergruppe.

Det vil vi gerne fejre og håber at ser Jer/dig til middag og fest!
Læs mere om jubilæumsfesten på Gribskovtrop

Pris: 50 Kr. for middag. Drikkevare kan købes.
Der er underholdning for både børn og voksne. Der vil være mulighed for overnatning.

SU: Online på Gribskovtrop senest 15. maj 2012.

ULVETURNERING 2012

Skjoldungerne inviterer til Ulveturnering d. 11/5 - 13/5 2012
Alle ulve kom og hjælp, ilden er forsvundet fra landsbyen!
Da vi har store problemer med at beholde ilden når vi laver vores mad, beder vi om jeres hjælp. Hver gang vi vender ryggen til forsvinder ilden.
Det er et stort problem at vores ild forsvinder.
Smeden kan ikke arbejde, vi kan ikke lave mad, bonden kan ikke rydde skoven og håndværkerne kan ikke vedligeholde landsbyen uden ild. se mere her..

Søg tilskud til friluftsliv nu

Få del i de 60 millioner som Tips- og Lottomidler til Friluftslivet hvert år uddeler til friluftsprojekter og udstyr til blandt andet foreninger.
Hvert år uddeler Friluftsrådet omkring 60 millioner kr. til friluftsprojekter over hele landet. Pengene fra Tips- og Lottomidler til Friluftslivet kommer mange foreninger til gode, når de kan realisere drømmen om at bygge sheltere, bålhytter eller bådebroer eller anskaffe sig havkajakker, klatregrej eller andet udstyr.
 
Udover de generelle friluftsprojekter sætter Tips- og Lottomidler til Friluftslivet i år særligt fokus på en række emner, der kan søges tilskud til. Blandt andet kan landsdækkende foreninger søge penge til at afholde temamøder om friluftsliv og nye medier eller om friluftsaktiviteter i bynatur.
"Vi hjælper gerne med ansøgningerne, og rådgiver, så flest muligt får glæde af de mange projekter, som får tilskud. Vi vil gerne have, at pengene kommer ud og gør gavn, og inspirerer til en større naturforståelse gennem oplevelser i det fri," siger Thomas Larsen Schmidt, der er tipskonsulent i Friluftsrådet.
 
Frist 1. marts
Tips- og Lottomidler til Friluftslivet har frist tre gange om året, næste gang er 1. marts. Du kan søge via Friluftsrådets hjemmeside: www.friluftsraadet.dk/tilskud
Alle kan søge, både foreninger men også virksomheder, institutioner, lokale projekter, kommuner osv.

Nyt på intra sider

Referat fra Ulve leder weekend

Ulvestof revideret

 
De Gule Spejdere | info(at)gulspejder.dk
Jyskweb 2008