Kong Valdemars trop laver sommerferieaktiviteter for hele byen

Kong Valdemars Trop laver sommerferieaktiviteter i samarbejde med Hillerød Kommune

Årets sommerferie aktiviteter er blevet til i samarbejde mellen Kong Valdemars Trops aktive ledere og Hillerød Kommune.

Støtten fra Puljen til ekstraordinære sommerferieaktiviteter giver børn mulighed for at opleve friluftsliv og kammeratskab, igennem eventyrlige oplevelser og praktisk håndelag. Puljen har sikret at Troppen kan købe materialer oa til ugens mange aktiviteter. 

114 meter i trætoppene

Kl 10 mandag, stod de første spændte børn parat til at klatre. Alle fik klatresele, hjelm og handsker og Vincent klatrede som den første op ad stigen, til den 114 meter lange klatrebane.

Banen var udspændt mellem 13 træer i skoven. Man skulle balancere på en slackline(spændestrop) og klatreselen havde to sikkerhedsliner med hver en karabin, som sad på en topline højere oppe.

Hver gang man mødte et træ skulle linerne klikkes af og skiftes over til næste strækning, dog hele tiden med én der var fastspændt.

Alle fik klatret og prøvet sin styrke af. 114 meter efter start, gav en velfortjent frokostpause, mulighed for at hygge og dele røverhistorier om oplevelserne i træerne.

Tirsdag tager alle til Lyngby Sø og sejler i robåde og kanoer.

Onsdag laver vi spejdergrunden om til en golfbane. Alle børn skal lave deres egen golfkølle og spille på byens nye 9 hullers golfbane.

Torsdag byder på knivbygning og overnatning i biuak.

Fredag bygger vi kompasser og tager på orienteringsløb.

Der er stadig pladser på aktiviteten, se mere på kongvaldemarstrop.dk. Alle er velkomne

 

På ledernes vegne Morten Batting

DEL PÅ: