Invitation til Wagadugoløbet 2014

Så indbyder korpset til det 10. Wagadugoløb. Det er jo ikke til at vide, hvad der skal foregå, men 9 gange tidligere er Skallesmækker undsluppet fra sine ellers skrappe forfølgere. Vil det endelig lykkes at fange ham?
Se invitationen her..

Invitation til civilt møde og ordinært Korpsrådsmøde

Lørdag d. 12. april 2014 KL. 10.00

Sted: Frie Fugles hytte ”Reden”
Kirkevænget 7,  5471 Søndersø.

Afholdes der både Korpsrådsmøde og møde for Civile gruppestyrelsesmedlemmer.

Alle grupper bør stille med minimum formænd og kasserer til det Civile-møde. På mødet vil korpsets ny medlemssystem blive præsenteret og der vil være undervisning i brugen af systemet. Alle ledere, som til daglig også skal bruge systemet, er også meget velkomne.

Alle fremmødte er velkomne til også at deltage i det efterfølgende korpsrådsmøde, men det er kun gruppernes korpsrådsrepræsentanter, som er stemmeberettigede.

Tilmelding for andre end de delegerede skal af hensyn til frokosten, ske til Jørn Hartmeyer formand-@-gulspejder.dk  samtidig med tilmelding af delegerede.

12.30 – 13.00 er der spisning.
13.00 starter vi så vores ordinære Korpsrådsmøde. se mere her..

Opfordring til korpsrådsmødet

Korpsstyrelsen opfodrer kraftigt alle grupper til at opstille civile kadidater til styrelsen.

inkl. kandidater til kasserer posten. Som følge af at både Hans Peter Foden og Gyrit Mejer udtræder af styrelsen, der er behov for nye medlemmer til korpsstyrelsen

Sidste frist for indstilling af kandidater er d. 14 marts.

Invitation til Spejderleder weekend

Alle spejderledere - tropsledere og tropsassistenter inviteres til spejderlederweekend d. 31. maj til 1. juni.
Ulvelederne har i mange år holdt ulvelederweekend, og nu er det tid at vi spejderledere også mødes til hyggeligt samvær og deler erfaringer og ideer.

Se program mm. her..

Grundlæggende TYPO3 kursus for redaktører

Lørdag d. 22. marts 2014.

Er du begynder med TYPO3 og mangler du et samlet overblik over dine muligheder? Ved du, hvordan du sætter indhold ind og opretter nye sider? På kurset lærer du de grundlæggende redaktionelle færdigheder og får en masse tips og tricks, der gør dig mere effektiv som redaktør.
Vi gennemgår de typiske arbejdsprocesser en redaktør arbejder med.

Efter kurset kan du selvstændigt styre sider, uploade billeder og vedligeholde indholdet på dit website.

Forstår du intet af TYPO3 og mangler evnerne til at lave Gruppens webside - er dette kursus lige sagen.

se mere her..

Ulvenavne

Korpsstyrelsen har, efter opfordring, fået fremstillet vores egne ulvenavnebånd til brug i flokkene. De blev præsenteret på ulvelederweekenden og de deltagende ulveledere fik en pose med hjem. Vi fremsender snarest et eksemplar til de flokke som ikke har fået.

Vi har kigget i det for os tilgængelige materiale, det vil sige hjemmesider og bøger, og har ud fra det lavet en liste over brugbare navne. Listen indeholder også hvilket dyr og dyrets egenskaber og er også at finde på vores hjemmeside under ulvegrenen.
Den er delt op på 2 sider, som samtidigt svarer til indholdet af de 2 poser som snart kan købes i Web-shoppen. Den ene pose indeholder 8 ledernavne og 32 ulvenavne og den anden pose indeholder 40 ulvenavne.
Vi har altså nu 8 ledernavne og 72 ulvenavne som kan bruges.

Vi håber, at I får glæde af disse nye ulvenavnebånd og glæder os til at se dem på uniformerne.
Listen, kan ses her..

Spejderudvalget - nyt udvalg under Korpsstyrelsen

På Ledertræffet blev Korpsstyrelsens nye udvalg, Spejderudvalget, præsenteret. Udvalget har til formål at være idéudviklende og skal assistere Korpsstyrelsen i dens arbejde med korpsets strategi.
Søndag den 2. februar blev der holdt stiftende møde i udvalget, hvor der blev arbejdet med en konkretisering af de forskellige input, der kom frem under strategiarbejdet på Ledertræffet.

Udvalget tæller i øjeblikket seks medlemmer, men er interesseret i at finde flere medlemmer. Kunne udvalget og dets arbejde være noget for dig? Så kontakt signe-@-gulspejder.dk

Du kan læse mere om udvalget her..

Nyt på Webshoppen

Der er nu blevet ændret i Shoppens opsætning for uniformer og bælter, så det ikke længere er nødvendigt, at spejderforældre og andre skal være oprettede som brugere for at handle til spejderpris på disse varer. 

Vinterudsalg
Jakker og uniformer i den gamle model er stærkt nedsatte. Se priser her..

Turneringsplan 2014 - 2017

Er rettet se her..

 

Nyt på Intra

Referater fra grenmøder ledertræf 2013

for Ulve - Stifindere og Spejdere

DEL PÅ: