Julehilsen

”Sikken voldsom trængsel og alarm” - sådan lyder Peter Fabers smukke julevise fra 1848, hvor han med ordene beskriver den trængsel, og til tider forvirring, der skabes omkring juletiden og dagene op til jul; Men selvom visen runder de 170 år i år, er der stadig meget at relatere til - julegaverne bliver som altid købt i sidste øjeblik, marcipanen bliver først lavet dagen derpå og de mange sammenkomster med familie og venner kan nogle gange virke overvældende. Dog skal vi også huske, at når solen atter går på hæld, temperaturen falder og stjernerne funkler, så er det også en tid, hvor der om aftenen skabes en ro ulig meget andet.
Det er på disse rolige stunder, at man kan tænke tilbage på årets mange fantastiske lejre, hvor jeg har haft fornøjelsen af at kunne stå på sidelinjen og betragte det samarbejde og den gejst, de voksne uniformerede gang på gang bidrager med, for at give alle børn og unge de bedst mulige oplevelser og betingelser for at kunne udvikle sig. Meget af dette bliver også muliggjort, fordi vi er så privilegeret at have civile rundt om i landet, der altid er villige til at bidrage med en hjælpende hånd, som repræsentanter i gruppestyrelserne ved diverse arrangementer og holde øje med de enkelte gruppers økonomi.
Selvom vi til tider er udfordret og sættes over for prøvelser, er jeg sikker på, at vi i fællesskab og med et godt samarbejde kan klare hvad end der møder os i det nye år.
Når alt dette er sagt, skrevet og sunget vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.


Med venlig hilsen,
Formand Lene Bækgaard

DEL PÅ: