NYT Spejdersport

Marts - april - maj 2013

er udkommet se her..

Invitation til Ulveturneringen 2013

24-26. maj 2013
Bandarlog & de Kolde Huler
Jeg, Den Hvide Kobra, er vogter af Kongens skat. Kong Kurrun Raja byggede stenen over mig, i de dage hvor min hud var mørk, så jeg kunne lære døden til dem, der kom for at stjæle skatten. Mange gange siden jeg kom her ned, er stenen blevet løftet, men altid for at gemme flere og større rigdomme, og aldrig for at fjerne noget af skatten. Der er ingen rigdomme som disse se mere her..

Invitation til Stifinderturneringen 2013

Så er tiden inde til årets stifinderturnering. Denne gang i det midt jyske. Jens Langkniv Gruppen byder velkommen. Fra torsdag den 9. maj kl. 13.00 til lørdag den 11. maj kl. 14.00
Flugten mod Vest. Den hvide mand har indtaget indianernes jagtmarker, og det er overtiden blevet svære og svære at skaffe føde nok til at mætte hele stammen. Derfor har Tonkawa besluttet sig for at rykke vest på for at finde nye muligheder for at forsørge alle i hele stammen. se mere her..

Opdateringer på Intra

  • Udlån af korpsets efekter i lederhåndbogen
  • Referat fra Ulve leder weekenden 2013

Velkommen til De Gule Spejderes webshop

Vi er meget glade for nu at kunne byde jer alle sammen velkommen i vores nye webshop. Vi håber, at I får stor glæde af shoppen.


Vi har valgt at etablere en webshop for at lette administrationen for Korpset og for at gøre det nemmere for brugerne at handle fra depotet.


I webshoppen kan alle Korpsets depotvarer købes og der betales nemt med dankort.


I de lokale grupper vil det stadig være muligt at have et lokalt depot, så der købes stort ind og dermed spares porto. De lokale depoter skal også handle direkte i webshoppen.


I webshoppen er der to priser på alle varer – en ”offentlig” pris og en pris for medlemmer af De Gule Spejdere. I forhold til eksterne salgspriser gives der ca. 30 – 50 % rabat på udvalgte varegrupper til alle medlemmer af Korpset. Hvis du har et login til intrasiden på www.gulspejder.dk, skal du blot bruge dette login for at opnå rabat i webshoppen.


Så husk at få oprettet et login til shoppen, inden du handler.

DEL PÅ: