Velkommen til De Gule Spejderes webshop

Vi er meget glade for nu at kunne byde jer alle sammen velkommen i vores nye webshop. Vi håber, at I får stor glæde af shoppen.


Vi har valgt at etablere en webshop for at lette administrationen for Korpset og for at gøre det nemmere for brugerne at handle fra depotet.


I webshoppen kan alle Korpsets depotvarer købes og der betales nemt med dankort.


I de lokale grupper vil det stadig være muligt at have et lokalt depot, så der købes stort ind og dermed spares porto. De lokale depoter skal også handle direkte i webshoppen.


I webshoppen er der to priser på alle varer – en ”offentlig” pris og en pris for medlemmer af De Gule Spejdere. I forhold til eksterne salgspriser gives der ca. 30 – 50 % rabat på udvalgte varegrupper til alle medlemmer af Korpset. Hvis du har et login til intrasiden på www.gulspejder.dk, skal du blot bruge dette login for at opnå rabat i webshoppen. 


Så husk at få oprettet et login til shoppen, inden du handler.


Alle medlemmer og depotbestyrere kan oprette et login til webshoppen. Dette sker ved, at du indtaster dine medlemsoplysninger i en formular på siden. Medlemsoplysningerne sammenholdes med informationer i Spejderdata (Korpsets medlemssystem), og hvis data stemmer overens, tildeles der et brugernavn til login. Godkendelsen er manuel, så du skal være opmærksom på, at der kan gå et par dage, før det bliver godkendt.


God fornøjelse med webshoppen.

 

På vegne af Korpsstyrelsen
Preben Bjeragger og Stinus Andersen

 

Til webshoppen her..

DEL PÅ: