Nyt Spejdersport er på trapperne

Spejdersport for december - januar - februar er udkommet til grupperne

web version kommer senere.

Woodbeads national del 1 - 2016

Første del af woodbeads-uddannelsen omhandler bl.a. undervisningsmetoder, egen undervisningserfaring, opstart af personligt udviklingsforløb, fra B.P. til moderne spejdertradition samt opstart af personligt woodbeads-projekt.

Kurset afholdes i weekenden d. 22.-24. januar 2016. Da en del af kurset er et samspil imellem deltagerne, er der et minimum deltagerantal på tre ledere.  Da deltagerne skal nå at modtage lidt materiale forud for kurset, er seneste tilmelding d. 3 januar 2016, men tilmeld dig meget gerne allerede nu. Tilmeldingen skal ske til michael-@-woodbeads.dk


Forudsætningen for deltagelse på kurset er tidligere gennemførelse af lederkursus og primikursus eller Pioner-/Roverturnering.

se mere her

Eurocamp 18 is coming to the UK

Plans for Eurocamp 18 are already well under way and we look forward to welcoming you to the Thames Valley of England. The organising team are working hard to bring you the biggest Eurocamp ever.
Being part of Eurocamp 18 will be an unmissable opportunity for WFIS Scouts to camp together and enjoy traditional Scouting activities and challenges and share superb meals.

The camp takes place 28th July to 4th August 2018.

read more here

GPS'er til brug for grupperne

Korpset har, som en del af donationen,  indkøbt en kuffert med 6 håndholdte udendørs GPS'er (Garmin Etrex 30X). I kufferten med GPS'erne er en vejledning med inspiration til at bruge GPS i spejdersammenhæng.

GPS’erne er lavet til at blive brugt ude, i sol og regn, i frost og hede. De har udskiftelige batterier til mange timers brug, og de har detaljerede kort med mange skovstier.
GPS’erne kan bruges til foskellige former for aktiviteter, løb og turneringer og skattejagter. Men de kan også, især ved udlandsrejser, være en tryghed og en sikkerhed, når man færdes i ukendte områder. Og de kan bruges til at give information om f.eks. en vandretur, f.eks. sporlog, distance og højdemeter. GPS’erne kan desuden bruges til at træne forståelse af koordinater og til træning i at finde vej med GPS, som supplement til brug af almindelige papirkort.

Korpsets Udlandspulje

Korpset afsætter hvert år en pulje, som grupperne kan ansøge i forbindelse med udlandsrejser. Ansøgninger til puljen skal være Korpsstyrelsen i hænde senest den 01.01 i året for afholdelse af udlandsrejsen.

Se mere på intra.

Opdateringer

  • Korpskalender 2016
  • Tuneringsplan 2016 - 2019
  • Årshjul for Korpsstyrelsen

Nyt på Intra

  • Præsentation fra Ledertræf 2015
  • Foreløbigt referat af Korpsstyrelsesmøde d. 7. november 2015
  • Referat fra Ulvegrenmøde på Ledertræf
  • Referat fra Pionergrenmøde på Ledertræf
  • Vejledning til bedømmelse af til- og framelding for Stifindere
  • Adresseliste med ledere, Pionerer og Rovere er opdateret

Julehilsen fra Korpsstyrelsen

Korpsstyrelsen ønsker alle grupper og medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.
Tak for året, der er gået, og for alle de gode spejderoplevelser, vi har skabt sammen.
Vi ser frem til et spændende 2016 med mange gode spejderaktiviteter.
 
Korpsstyrelsen

DEL PÅ: