NYT Spejdersport

Er udkommet Juni - August 2013

se her..

Ulveturneringen er slut for i år

og sikke en turnering det blev. 130 ulve var tilmeldt i 29 bander, heriblandt havde vi den store fornøjelse at have 2 bander fra FriSpejderne med. Fredag aften ankom alle til lejren på Arresø Centret uden for Frederiksværk. Her var der god plads til alle de aktiviteter.
Efter opslagning af telte blev der serveret frikadeller og flûte til alle ulvene, herefter var det sengetid. Selv om det er svært at komme i poserne den første aften, så gik det fint alligevel.
Lørdag morgen regnede det, men heldigvis var vejrguderne med os og kort efter flagparade hørte regnen op. Ulveløbet blev derfor skudt i gang i tørvejr. Her blev der kæmpet i de kendte discipliner. se billeder her...

Indbydelse til alle Civile styrelsesmedlemmer

Stort fællesmøde lørdag den 7. september 2013

Mødet holde hos Frederiksborg Trop

Der vil tilgå alle gruppeformændene nærmere detaljer, så snart de foreligger, men sæt allerede nu dagen af til dette arrangement

Ny rabataftale:

Outshop.dk – 15%
Outshop.dk har Danmarks største udvalg af soveposer, telte og outdoor-udstyr. Vi er meget bevidste om at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, og derfor er alle vores mærker nøje udvalgt ud fra et krav om den højeste kvalitet. Vi udvider konstant vores webshop med nye mærker og produkter, og tilbyder altid gode priser på netop det du står og mangler!
Brug rabatkoden "degulespejdere" når du går til kurven og få 15% rabat - rabatkoden gælder også på i forvejen nedsatte varer!

Rabatkoden der skal bruges er: "degulespejdere"
Rabatten gælder til vores shop http://outshop.dk

Tværkorpsligt landsdækkende arrangement

Spejder mc-træf i Farsø, 14.-16. juni 2013

Scoutriders.dk afholder det årlige træf for alle slags spejdere på alle slags motorcykler.
Oplev fællestur med mange spejdere fra alle korps i det skønne Himmerland langs limfjorden. Her er små konkurrencer, og underholdende indslag, store is, samvær med danske og norske spejdere der alle har interesse for både motorcykler og spejderi.
Tilmelding via foreningens hjemmeside www.scoutriders.dk
Pris 250 kr + medlemsskab 50 kr.
Mere info: Formand Lennert Thomsen 20989020
 

Jens Langkniv Gruppe

Inviterer til indvielse af ny tilbygning.

lørdag den. 10. august kl. 13 - 17

se invitationen her..

75 års jubilæum for spejderhytten Valhal

Klokkekilde Roverklan inviterer til jubilæum d. 17. august, hvor spejderhytten Valhal kan fejre 75 års jubilæum som turhytte. 

Programmet er: 

14.00 Reception

18.30 Festmiddag

Invitationer udsendes i løbet af juni, men sæt nu kryds i kalenderen. 

Med spejder hilsen

Ole Lumholt

Væbnersnore er på Depotet igen.

Efter at vi de sidste år har udleveret væbnersnore, der er blå/hvid, har vi valgt at ændre farven. Tidligere brugte vi gul/grøn væbnersnor, og det viser sig nu, at det var en fejl, at vi skiftede farve på dem. Oprindeligt (det vil sige midt i 60’erne) var væbnersnoren gul/grøn, så derfor går vi nu tilbage til disse farver. Skulle der nu gå en spejder rundt med en blå/hvid væbnersnor, som gerne vil have en gul/grøn i stedet for, så byttes de uden beregning. Tropslederne kan ved henvendelse til Preben Bjeragger få foretaget denne ombytning.

kan købes på Shoppen http://gulspejder.dk/shop.html

Opdateret på Intra

Akela prøve 2013

Alle ønskes en god sommer

Vores mission er at skabe et handlingspræget spejderarbejde gennem fællesskab – stil og smil – med fokus på friluftsliv, patruljearbejde og konkurrence.