Nyt Spejdersport

Marts - april - maj 2015

er udkommet se her..

Invitation til Wagadugoløbet 2015

Der går rygter om at Kaj Olsen planlægger endnu et stort kup et sted på Sjælland. Politiets efterretningstjeneste har derfor valgt at indkalde hjælpere til opklaringen. Læs om efterforskningen i Illustreret Tidende og meld jer hurtigst muligt som hjælpere.
PET5

se invitationen her..

Vi mangler en regnskabsansvarlig til Korpset

Som mange nok ved stopper Gyrit Mejer som regnskabsansvarlig for Korpset ved Korpsrådsmødet til april. Vi søger derfor med lys og lygte efter en ny til posten.
Er du korpsets nye regnskabsansvarlige?
Som regnskabsansvarlig hos De Gule Spejdere får du både mulighed for at få indflydelse på korpset arbejde og for at få et rigtigt godt team at samarbejde sammen med i Korpsstyrelsen - så brænder du for at bruge din fritid på godt og fremadrettet spejderarbejde for alle de unge mennesker i De Gule uniformer, er her en god mulighed for netop dig.
Tag fat i Gyrit Mejer (regnskabsansvarlig@degulespejdere.dk) eller

Stinus Andersen ( Vicespejderchef@degulespejdere.dk) for afklaring spørgsmål, eller for at høre om hvad arbejdsopgaverne omhandler ...PS. deres telefonnumre står på gulspejder.dk under korpsstyrelsen, så giv dem evt. et ring. Vi ser frem til at høre fra dig.

Nyt fra Depotet

Denne gang er der 2 nyheder !!!

1. Magnetskilt til bil eller trailer er nu endelig blevet fremstillet, der er 2 modeller.

De Gule Spejdere måler 30 x 12,5 cm

Korpsmærket måler 22,5 x 22,5 cm

2. Der er blevet leveret første leveranverence af knivsbevis stropper, i skal lige være opmærksomme på at der er 2 bredder.

58 mm. passer til de nye uniformer

62. mm. passer til de gamle uniformer

se mere her..

DUF Nyhedsbrev

Sådan bliver din forening en del af den åbne skole

Savner din forening inspiration til at blive en del af den åbne skole? I nyhedsbrevet kan du læse, hvordan Kulturministeriet med bidrag fra blandt andre DUF har udviklet en hjemmeside og et inspirationshæfte til samarbejdet mellem foreningslivet og landets skoler.

Læs også, hvordan I som forening kan få op til 20.000 kroner fra EU, hvis I har en god idé til aktiviteter under Den Europæiske Ungdomsuge 2015, der løber af stabelen fra den 27. april til den 10. maj.

se mere her..

Nyt på intra

Referat fra Pionertræf 2014

Referat fra Ulvelederweekend 2015

Referat fra Stifinderlederweekend 2015

DEL PÅ: