Invitation til alle Pionerer, Rovere & Ledere

Pioner- & Roverturnering

Sommeren går på hæld, og efteråret er på vej. Derfor er det også tid til årets Pioner- og Roverturnering.
Fra lørdag den 10. oktober klokken 14.00 og 24 timer frem vil området omkring årets
Landspatruljeturnering danne ramme om denne begivenhed med spejderopgaver af høj klasse. Der vil blive dystet i tovværks- og kulsøarbejde, orientering, madlavning
over bål og brødbagning.

Ved de sidste turneringer havde vi ekstra fokus på at tænde ild med ildbor. Dette var en succes, som vi vil gøre endnu større. Så stram ildborsbuen og øv jer, så jeres sjak er
blandt dem, der får ild med bue og tén.

se mere her..

Workshop om fremtidens Spejdersport

Alle interesserede inviteres til at deltage i workshop, hvor vi skal drøfte fremtidens Spejdersport. Workshoppen afholdes lørdag den 26. september kl. 13.30 til 17.00 i Gruppe Lokes hytte (Jernalderen 40A, 2640 Hedehusene). 

se mere her..

Opdateret logo til De Gule Spejdere

Kære ledere, Rovere, Pionerer, formænd og kasserere

På Korpsrådsmødet i april fremlagde Korpsstyrelsen vores bud på et opdateret logo og en samlet grafisk linje for De Gule Spejdere. Vi syntes selv, at oplægget var blevet meget bedre end vi havde håbet på og var i vores egen begejstring ikke opmærksomme på at få inddraget og involveret lederne og Korpsrådet i vores ideer og tanker. Det beklager vi og har bestemt taget ved lære. Kommunikation er svært.

se mere her..

Friluftsrådet giver tilskud til lokale projekter

Hvert år støtter Friluftsrådet et utal af lokale projekter, og nu er der igen mulighed for at søge og få del i puljen. Læs mere på www.friluftsraadet.dk og ansøg inden 1. november.


Håndbog for Gruppestyrelser

Håndbogen er et lille, hurtigt opslagsværk, som indeholder de vigtigste oplysninger for dig, som er en del af en Gruppestyrelse under De Gule Spejdere i Danmark. 

Bogen kan downloades som PDF på Intra og kan bestilles på shoppen (ganske gratis).

DEL PÅ: