Nyt Spejdersport

Juni - juli - august 2014

er udkommet se her..

Korpslejren 2014

Nu er det snart til til sommerferie, men vi mødes i Gurreville til Korpslejren d. 2. august - den 9. august

Husk at der inden korpslejren skal forefindes gyldige børneattester på alle deltagere over 18 år – også pionerer og forældremedhjælpere. Vejledning til udfyldelse og indsendelse af børneattester kan findes på Korpslejrsiden på vores hjemmeside her.. Her findes også et link til korpsets samværspolitikker, som skal være kendt af alle voksne deltagere.

Desuden er der opdateret information på intra til ledere og voksne.

Stifinderturneringen 2014

Som blev afholdt i de skønne omgivelser i det fantastiske Hedeland ved Roskilde. Gruppe Loke havde hidkaldt alle stammerne i De Gule Spejdere til en fredelig dyst. 

se mere her..

Ulveturneringen 2014

Der deltog 149 ulve og 35 ledere som i højt solskin og godt humør, fik en rigtig god ulveturnering. Kammeratskab og god spejderånd herskede. Vi glæder os allerede til, at vi skal ses igen til næste år på Bornholm. se mere her..

Stemningen på LPT 2013

Der er kommet et par videoer fra LPT'en på vores hjemmeside. De kan ses her..

ForeningsAdministrator

Alle grupper er nu blevet tildelt adgang til ForeningsAdministrator, og vi kan se, at flere grupper er begyndt at bruge systemet. FA skal som udgangspunkt bruges til medlemsoplysninger, men indeholder også en udemærket regnskabsskabelon, som grupperne kan bruge til at føre deres regnskab i. Desuden er der mulighed for kontingent-opkrævning igennem systemet.

Vi er meget nysgerrige på, hvordan i oplever systemet, så hvis i har nogle tilbagemeldinger, må i meget gerne sende dem til Gyrit Mejer på regnskabsansvarlig-@-degulespejdere.dk i er selvfølgelig også meget velkomne til at kontakte Gyrit, hvis i oplever udfordringer eller problemer, som i har brug for hjælp til.

Vil du medvirke til udviklingen af landdistrikter?

Til foreninger og organisationer i landdistrikterne
 
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter opfordrer frivillige, foreninger og organisationer til at tage del i udviklingen af de danske landdistrikter.
 
Det kan du gøre gennem de lokale aktionsgrupper (LAG), som er foreninger oprettet til formålet med penge fra EU og ministeriet. Foreningerne indstiller lokale udviklingsprojekter til tilskud. Har det din interesse kan du læse mere i vedlagte brev fra minister for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen.

brevet kan ses her..

DEL PÅ: