Nyt Spejdersport er udkommet

 

Spejdersport for september - oktober - november er udkommet.  

se her..

Invitation til LPT 2014

 

Kære spejdere!

Det er med glæde, at vi kan indbyde til årets LPT i Rold Skov.

Vi har lånt en mark i en lille lysning i skoven tæt ved vores hytte. Det bliver den perfekte ramme for årets dyst på rigtige spejder-færdigheder.

Vi lover ikke godt vejr . Tilgengæld kan vi love en spændende og skrap konkurrence over fire dage.

se mere her..

Invitation til Pioner- og Roverturnering

 

Sommeren går på hæld og efteråret nærmer sig. Det er derfor også tiden for årets pioner & rover turnering.
Fra lørdag d. 11. oktober klokken 1400 og 24 timer frem vil området omkring Landspatruljeturneringspladsen, traditionen tro være tilføjet denne begivenhed med spejderopgaver af ekstra høj klasse.

Der vil blive dystet tovværks- og kulsøarbejde, orientering, madlavning over bål og brødbagning. Ved sidste turnering havde vi ekstra fokus på at tænde ild med ildbor. Dette var en succes vi vil gøre endnu større. Så stram ildborsbuen ogøv jer så du og dit sjak kan blive blandt dem der får ild med bue og tén.

se mere her..

Invitation til Lederkursus

 

LEDERKURSUS ROLD SKOV 2014

Alle spejderledere, assistenter og medhjælpere inviteres på lederkursus med fokus på uddannelsen og lederfunktionen i spejderarbejdet.

Omdrejningspunktet er hele troppen, hvor både ulve, stifindere og spejdere trives. Hvordan bliver og er man en god leder? Hvordan får man alle grenene til at vokse og udvikle sig? Og så alle de praktiske ting omkring at styre en trop op på den højeste tinde, igennem oplevelser og udvikling.

se mere her..

Invitation til Ledertræf

 

Kære Spejderven

Fugl Phønix Trop vil hermed gerne invitere dig til årets Ledertræf.

Træffet starter med en ryste sammen-aktivitet, inden vi skal have frokost og dernæst følge op på arbejdet på sidste års træf. Eftermiddagen byder på et postløb med sjove og udfordrende opgaver og afsluttes med en god middag. Søndag holder vi vores grenmøder.

Ledertræffet afholdes i Brommecentret (Bromme Østermark 28, 4190 Munke Bjerg-by) i weekenden lørdag den 15. november kl. 10.30 - søndag den 16. november kl. 13.00.

se mere her..

Konference om frivilligt engagement i naturpleje

 

Konference om frivilligt engagement i naturpleje

Lær af andres erfaringer, og mød dine kolleger fra andre kommuner. Kom med til en lidt nørdet og faglig konference om frivillige i naturpleje. Konferencen vil inddrage både forskning og reelle erfaringer med at inddrage frivillige.

se mere her..

DUF nyhedsbrev september 2014

 

Nyhedsbrevet fortæller også om Lokale og Anlægsfondens særlige pulje til mindre byggeprojekter inden for forenings- og idrætsliv. Her kan I søge om midler, hvis I er ved at vokse ud af jeres lokaler eller trænger til at forbedre jeres fysiske rammer.

se mere her..

 

 

NYT på Intra

 

Det foreløbige referat fra Korpsstyrelsesmøde 14.09.06 er nu på Intra.