Velkommen til to nye Spejdergrupper!

 

På  Korpsstyrelsens møde den 1. november behandlede styrelsen to ansøgninger fra grupper, som ønskede at blive optaget under De Gule Spejdere i Danmark.

Det er med glæde, at Korpsstyrelsen kan byde velkommen til de to grupper, Erik Klipping Trop og Gruppe Odin, som begge hører hjemme i Odsherred Kommune. 


I et forsøg på at sikre at nye grupper i korpset kommer bedst muligt fra start, har Korpsstyrelsen indført en handlingsplan for samarbejdet de første to år efter en gruppes optag. Ved at indføre denne procedure håber Korpsstyrelsen at kunne holde en tættere kontakt til grupperne og derigennem hurtigere at kunne hjælpe, hvis der måtte opstå behov for dette. Denne procedure gælder for alle nye grupper, der optages under De Gule Spejdere i Danmark.

Denne procedure kan ses på intrasiderne på korpsets hjemmeside. 

Ledertræf 2014

 

Ledertræffet 2014 er lige om hjørnet. Fugl Phønix og Korpsstyrelsen glæder sig til at tage imod næsten 80 ledere til et par hyggelige og produktive dage i Brommeskoven. 

Vi mødes lørdag den 15. november kl. 10.30.

Der er ikke indendørs sovepladser til alle, så I må meget gerne medbringe liggeunderlag og sovepose til at sove udendørs. 

NYT på Intra

  

  • Foreløbigt referat fra sidste Korpsstyrelsesmøde
  • Referater fra møder i Spejderudvalget

 

 

DEL PÅ: