Kurser og træning

Korpset afholder forskellige kurser og arrangementer. Her er en kort beskrivelse af disse. Det er ikke alle kurser der afholdes årligt. Hvis du vil vide mere om et kursus eller et arrangement kan du kontakte uddannelsesudvalget eller den kursusansvarlige.

Dette gælder ligeledes hvis du har forslag til andre kurser.

Ledertræning

Ledertræningen i korpset består af et Lederkursus og et Primi-kursus som ligger skiftevis hvert år. I løbet af de 2 år skal man også på et førstehjælpskurs.

Man skal have deltaget på lederkursus og primi kursus (lige meget hvilken rækkefølge) før man kan komme på Wood Beads kursus som er den internationale ledertræning.

lederkursus

Primi kursus

Wood Beads Kursus

Wood beads kursus er den internationale videre uddannelse efter gennemførsel af korpsets ledertræning.

Wood Beads kurset består af et nationalt kursus, et brevkursus, et internationalt kursus og en afsluttende praktisk prøve.

Wood beads kursus

Ulveleder weekend

Ulveleder weekenden er for alle korpsets ulveledere. Ulvelederne mødes en weekend, hvro der idéer deles, udvikles nye opgaver og deles erfaringer for ledere af ulvegrenen.

 

Herudover er der en række arrangementer i WFIS regi. Korpset giver i mange tilfælde tilskud til deltagelse på de internationale arrangementer. Så send en ansøgning til spejderchefen, hvis du ønsker at deltage på et internationale kursus hos WFIS.

PL/PA Kursus

PL/PA (Patruljeleder og patrulje assistent) kursus er for patruljeleder og assistenter i spejderpatruljerne. Kurset er en træning i rollen som PL/PA, de pædagoiske rammer for patruljen og praktisk træning i spejderfærdigheder.

PL/PA kursus 

DEL PÅ:

Uddannelseudvalget

 står for at arrangere alle kurser, hvis du har ønsker til et kursus eller gerne vil være instruktør.

<link organisation korpsstyrelsen udvalg arrow-right>Link til udvalg