Stifinderlejren


Stifinderne havde en fantastisk uge med en god blanding af sjov og konkurrencer. Stifinderne fik endnu engang trænet lejrsport, og der blev lavet spændende retter over bålet. Vi bagte brød i gryder og spiste det med dejlig hjemmelavet jordbærmarmelade.  Vi var på en spændende tur i Rebild Bakker, hvor Chris viste os de specielle Rebild-bøge og fandt rhombeporfyr - en vulkansk stenart, som under istiden er ført med gletsjerne hele vejen fra Norge. Vi var på Valdemarsløb hver morgen, hvor koblerne dystede på mange forskelligartede opgaver som bl. a. længdespring, hovedstæder, båltænding og personlige mål. Vi lavede også nogle flotte middelalderdragter, som vi havde på, når vi deltog i kong Valdemars ridderturnering. Og endelig lavede vi nogle store sværd, som heldigvis lige nåede at blive klar, inden vi skulle i kamp med grev Henrik af Schwerin og hans tyske lejesvende. Greven havde lumske planer om at bortføre kongen, men heldigvis fik vi nys om planen og kunne lægge os i baghold i Ulvedalen. Overraskelsen var total, og efter en kort men heftig kamp var sejren i hus. Bedste kobbel sammenlagt i de point-givende aktiviteter blev Pantere fra Fugl Phønix , som dermed sikrede sig en flot sølvplade til kobbelstanderen.
Vi havde også en gennemgående turnering i Kongespil, som Puma fra Jens Langkniv vandt. Turneringen blev desværre skæmmet lidt af at børnene havde svært ved at komme til, fordi banen en stor del af tiden var optaget af nogle ledere fra Jens Langkniv, som prøvede at opøve bare nogenlunde færdigheder i det ædle spil. Det lykkedes dog ikke, og vi må kraftigt opfordre til at de allerede nu påbegynder træningen frem mod næste korpslejr.
Fra stifindergrenen skal der lyde en stor tak til lejrledelsen, køkkenholdet og alle andre, som var med til at gøre Korpslejren til en stor oplevelse for både stifindere og ledere. 

DEL PÅ: