Korpslejren 2004 var en stor succes

 

Det var en flok trætte, men glade og oplevelsesfyldte spejdere, der vendte hjem fra en uge i middelalderens tegn. Ulve, stifindere og spejdere oplevede i løbet af ugen, under ledelse af Kong Valdemar og hans følge, et hav af spændende middelalderaktiviteter.  

 

Trevældcenteret blev for en uge lavet om til en stor middelalderlejr fyldt med skjolde, flag, vimpler, riddere, skønjomfruer og en enkelt hofnar. Det var helt utroligt, hvad alle Kongens mænd havde fået bygget op i løbet af så få dage.

 

Der kan nævnes mange historier fra lejren, og i flæng huskes den store riddertræningsdag, hvor stifindere og spejdere kom igennem den utrolig flotte bane bestående af øksekast, armbrøstskydning, en enorm skærsild og forskellige sværdkamptræningsmaskiner. Der var sværdet i stenen, som ulvene forgæves kæmpede med at få op, den mægtige Konge og hans følge, spejdernes store blider der skød op til 80 meter, ulvenes store ridderkamp og stifindernes løb rundt om søen.

 

Den sidste aften var der stor middelalderbanket med helstegte grise, underholdning og sang. Det blev fejret at Kongens skattemester og prinsessen blev forlovet.

 

DEL PÅ:

Jubilæums sangen 2004

her..

Skjolde