Ledertræf på Bornholm


Bobbarækus har i weekenden afholdt ledertræf for korpsets ledere, dette fandt sted på skønne Bornholm. Der var planlagt et stormester inspireret postløb, som virkelig satte gang i de sjoveste løsninger. Der var blandt andet en post hvor man skulle grave et hul og fylde det med vand, og en post hvor man skulle cykle hurtigst rundt om huset, men hvem sagde det skulle være en bygning. Der blev cyklet rundt om et ur-hus, legehus og et tegnet hus på jorden.
Resten af lørdagen stod på grenmøder, nyt fra korpset og oplæg om Korpslejren 2024. De ansvarlige for hver gren på korpslejren holdte et oplæg omkring hvad hver gren skal lave på næste års Korpslejr. Der blev også fremlagt et nyt blad kaldet “Spejderlivet”, bladet vil udkomme 2 gange om året, det vil indeholde billeder og beretninger fra ture, turneringer og fra dem der nu har en god historie eller andet som de vil dele.
Om søndagen var der fælles gåtur ud til Kanonstilling G3 bunkeren ved Dueodde strand. Der blev på årets træf uddelt 7 hædersbevisninger for 15 år som leder i korpset. Tak for et godt træf.

 

DEL PÅ: