Pionér, Rover, Leder

Så nærmer efteråret sig og du fornemmer nok en trang til at blive blæst igennem - helst i samvær med gamle spejderkammerater.
Traditionen tro giver vi dig muligheden for netop dette ved den årlige pionér & rover turnering.
Denne begivenhed giver dig nemlig ikke kun mulighed er mulighed for at dyste i spejderfærdigheder i ekstra høj klasse.
Pionér & Roverturneringen vil traditionen tro være tilføjet denne begivenhed med spejderopgaver af ekstra høj klasse.  Der vil blive dystet tovværks- og kulsøarbejde, orientering, madlavning over bål og brødbagning.
Ved sidste par turneringer har vi haft ekstra fokus på at tænde ild med ildbor. Dette synes vi er så vigtig en sport at vi vil gøre det endnu større.
Så stram ildborsbuen og øv jer så du og dit sjak kan blive blandt dem der får ild med bue og tén.
Vi i løbsledelsen ønsker at gøre opmærksomme på at Pionér & Roverturneringen er for alle spejdere over 18 år; ung eller gammel, erfaren eller uerfaren, ulve- eller tropsleder. For vi ser lige så gerne at dit sjak deltager for at få inspiration og vil spejderhygge med leder kollegaer. Hvis man kun vil øve sine evner som bål gourmand, lejrkonstruktør eller orienteringsløber så vælger man det.
Deltagelse i Pionér & Roverturneringen tæller desuden som bestået primi kursus og er således en del af ledertræningen. For at styrke dette vil vi i løbsledelsen i år – i det omfang det er muligt - give tid til at hjælpe og lære fra os hvis der er brug for det.
Så der er ingen undskyldninger – find sjak standeren frem fra gemmerne og giv støvlerne en gang læderfedt – for lørdag d. 15. oktober klokken 14:00 og 24 timer frem går det løs på Frederiksborg Trops grund i Hillerød!


Tilmelding sendes senest d. 1. oktober på åbent postkort til Dennis Christensen, Maglekildevej 16, 4tv, 1853 Frederiksberg C. Angiv kontakt e-mail adresse på postkortet.Efter tilmelding vil i modtage en e-mail med information om hvad der skal medbringes.
Prisen for hele herligheden er 300 kroner.

Vi glæder os til at dele denne spejder-oplevelse med jer i det nordsjællandske.

Med Gul Spejder hilsen
Claus, Henrik, Christian, René, Henning & Dennis

DEL PÅ:

Invitationen 2016