Så er Stifinderne rejst fra Navajo stammens prærien i Søndersø på fyn⚜️

I Kristi Himmelfarts ferien, havde Tonkawa og Krigshøvdingen kaldt alle landets stammer til samling, hvor de havde brug for deres hjælp. Tonkawas store og hellige drømmefanger var blevet stjålet, og det fik Tonkawa til at blive ramt af onde drømme, derfor havde de brug for jeres hjælp til at hjembringe den hellige drømmefanger Det gyldne øje. En masse friske stifindere mødte op for at hjælpe Tonkawa, på forhånd havde de lavet en drømmefanger hjemme fra, som gjorde at Tonkawa blev frisk nok til kunne rejse sig og lede kampen mod de fremmede krigere, som havde stjålet hans drømmefanger. Inden jagten på den hellige drømmefanger kunne gå igang, skulle alle stifinderne igennem en masse prøvelser for bevise deres værd, samt skulle de hjælpe Falkeøje med at finde oplysninger om hvor de fremmede krigere opholdte sig. En Solrig tur med masser opgaver som lejrplads bygning, bueskydning, madlavning, førstehjælp, knob, morse og ildslukning, samt i navajo’s stammens ædle kunst vævning. Efter det lykkes at snige sig ind på de fremmede krigere, og jage dem ud over den grønne prærie og tilbage bringe Det gyldne øje, blev det hele blev fejret med et stort lejrbål og underholdning fra alle landets indianer stammer. Bedste kobbel blev Sortspætter fra 1.Næstved Trop og Flok.

Tonkawa takker for jeres hjælp.

En stifinder gi’r aldrig op, - ugh!

Stifinderturnering - 2023 billeder

Stifinderturnering - 18-20 maj 2023

Tonkawa Gyldne øje og de onde ånder
Stifinderturnering - 18-20 maj 2023


På den grønne prærie v. Kirkevænget 7   
5471 Søndersø  
KRIGSHØVDINGEN kalder alle landet stammer til samling, han har brug for jeres hjælp Tonkawa store og hellige drømmefanger er blevet stjålet, og det har fået Tonkawa til blive ramt af onde ånder derfor har de brug for jeres hjælp til at hjembring den hellig drømmefanger Det gyldne øje.
Så hør her krigere, - Tonkawa og krishøvning hidkalder jer, for at hjælpe med at finde hans drømmefanger gyldne øje bringe den tilbage til den rette Tipi og til at sende de fremmede krigere ud over prærien, så Tonkawa igen kan sove ordentlig.
Tonkawa stoler på jeres evner og vil
Vær klar til at samles, så alle kan øve sig til de kommende udfordringer. En stifinder gi’r aldrig op, - ugh!!!!
 
Program.
Torsdag:
13:00 Velkomst Parade

13:15 Lejrbygning og bueskydning
18:00 Velkomstmiddag lavet af køkkenholdet
20:00 Samling ved Tonkawa Lejr  
& Tonkawa starter bueskydningsfinalen
22:00 Ro i Lejren
Fredag:
07:00 Vækning
07:15 Madudlevering - morgenmad
09:00 Flagparade & Tonkawa
09:30 Stifinder Løb & Hemmelig opgave
16:00 Madudlevering
20:00 Tonkawa lejr & Lejrbål med bålunderholdning
21:30 Natmad
22:00 Ro i Lejren
Lørdag:
07:00 Vækning
07:15 Madudlevering - morgenmad
09:00 Flagparade
09:15 Lejr Nedbrydning
11:00 Tovtrækning
12:00 Frokost
13:00 Afslutningsparade

 

 

DEL PÅ:

Pointskema 2023

Invitationen