Årets Stifinderturnering blev afholdt af Grib Skov Trop

Jagten på Tordengeden

9. - 11. Maj 2024
Frydenborg Spejdercenter Frydenborgvej 231 3400 Hillerød

Forhistorien handlede om at Tonkawas krigstromme var gået i stykker og kun kunne repareres med skindet fra den magiske Tordenged. Derfor måtte Stifinderne selv lave nogle helt særlige pile og et pilekogger, for kun på den måde kan man nedlægge Tordengeden. Med seje trommerytmer blev geden lokket til, og de bedste bueskytter (Stifinderne) blev sendt ud og fik ram på tordengeden - men i mellemtiden blev alle indianer-trommerne stjålet fra Stifindernes lejr af onde cowboys (det ved vi, for der blev fundet en cowboyhat der hvor trommerne stod).

Banditternes lejrplads blev fundet, og sent fredag aften blev alle 78 Stifindere sendt ud for at snige sig ind på dem. Ved en snedig knibetangsmanøvre lykkedes det Stifinderne at omkringe dem og angribe så alle cowboys blev fanget og trukket med tilbage til Tonkawas lejr. Hårdt presset, indrømmede de onde cowboys at de allerede havde solgt Stifindernes trommer til Rødfrakkerne som straks havde reddet til Glumsø med dem. Tonkawa gennemskuede straks i al sin visdom, at Glumsø er der hvor vi skal holde Korpslejr nu til sommer, så alle Stifinderne må af sted for at finde rødfrakkerne og erobre de stjålne trommer tilbage igen.

Disciplinerne som Stifinderne dystede i, var alt lige fra bueskydning, knob, kompas, førstehjælp, madlavning, båltænding, snigning og meget mere. Vindene kobbel blev Falke - Frederiksborg Trop⚜️

DEL PÅ:

Pointskema samlet

Beklager kvaliteten

Invitationen