Ulveturneringen 2011

Tørke i junglen - var temaet for ulveturneringen 2011.

Endelig kom dagen. Korpsteltet og vort eget store telt blev rejst, diverse vejledende skilte blev sat op, så det skulle være nemt at finde ud af, hvor man skulle dreje fra landevejen for at komme til lejren, hvor man kunne parkere biler, og hvor teltpladsen var. Nu var vi klar til at tage imod, og de første begyndte at komme. Nogle kom med tog og bus, og andre havde kørt i bus hele vejen. Som det skete sidste gang, vi stod for ulveturneringen, gik en af de sjællandske busser i stykker under-
vejs. Dette forsinkede ankomsten til omkring midnat, men alle var ved godt mod. Sandwich som natmad nåede de også at få, inden de fandt i soveposerne.
Lørdag morgen efter flagparaden skulle ulvene på det traditionelle ulveløb. Banderne blev fordelt på posterne - sammen med det respektive postmandskab. Nu drejede det sig om, at banderne skulle bevise deres kunnen og viden om knob, førstehjælp, verdenshjørner/stjernebilleder, kimsleg, woodcraft/natur, ulvestof, junglen, nordiske flag og Dannebrogs historie. Derudover var der point for turn-out, som gives for korrekt spejdermæssig optræden. Samtlige ulve gik til opgaverne med godt humør.
I den store bålhytte på teltpladsen holdt vi lejrbål. Det var en rigtig god ide, fordi regnen ikke kunne holde sig væk.
Efter frokosten var der afslutningsparade med uddeling af præmier, hvorefter turen atter kunne gå hjemad.
Tak til det fantastiske køkkenhold, som sørgede for, at vi fik alt det, vi kunne spise og drikke, HMJ Design, Gl. Skørping, for bambuskrus og for lån af beholdere til vandtransport, JLM, Hobro(Jysk Løfte- og Maskinteknik), for brændemærke, Arne Christensen, Gistrup, for fotografering.
Tak til alle som var medvirkende til, at det blev en god ulveturnering forsynet med godt humør og godt kammeratskab.

Med ulvehilsen Kirsten Jensen Rold Skov

DEL PÅ:

Pointskema

Invitationen