ULVETURNERINGEN 2012

Skjoldungerne havde inviteret alle ulveunger og ledere til Bromme Centeret ved Sorø for at hjælpe med at finde den røde blomst. For ikke kendere er den røde blomst ilden. Der kom ulveunger fra nær og fjern og i landsbyen skabte dette glæde, da den røde blomst igen kom til landsbyen så smeden kunne arbejde og der kunne laves mad igen.
Alle ulveunger ankom som planlagt fredag aften og der blev rejst telte og hygget med hinanden inden det var tid til at komme i poserne. Da ulveungerne var i poserne mødtes lederne til planlægning af bemandingen af næste dags poster på ulveløbet og det frie løb. Alle poster blev bemandet og der var tid til lidt hyggeligt samvær inden lederne skulle i poserne.
Lørdag morgen står man altid tidligt op, ulveungerne kan nemlig ikke sove længe af bar spænding. Efter morgenparaden var der afgang til ulveløbet, hvor alle posterne lå i umiddelbar nærhed af og på selve lejrpladsen. Alle gik til opgaverne med stor ildhu og der var dejligt at gå rundt og se hvordan opgaverne blev løst. Alle arbejde og gjorde deres bedste.
Efter frokost var der igen opgaver der skulle løses på det frie løb og der blev bl.a. flyttet gløder til bålet, kastet med spyd og bygget hytter. Der blev igen arbejdet ihærdigt og alle klarede de stillede opgaver i fin stil.
Inden aftensmaden kunne nydes skulle der forberedes lejrbålsunderholdning ud fra de remedier som de enkelte grupper var blevet tildelt. Der blev øvet i hemmelighed og fantasien kom på overarbejde.
Lørdagens vejr var en stor udfordring for alle. Vi havde heldigvis tørvejr, men hvor var det dog en kold og bidende vind der strøg igennem lejrpladsen. Mange frøs så tænderne klaprede og der skulle arbejdes for at man kunne holde varmen. Heldigvis var der læ ved lejrbålspladsen og vi blev godt underholdt af alle flokkene. Efter lejrbålet var der lidt til maven inden det var tid til at få ulveungerne i poserne.
Lederne mødtes igen til ledermøde og hørte her bl.a. lidt om vores kommende korpslejr og hvor langt ulvelederne var med deres planlægning. Meget spændende, der er noget at glæde sig til! Vi sluttede ledermødet med ost og pølse.
Søndag var der ro lidt længere, alle var trætte efter lørdagens anstrengelser. Efter morgenparaden skulle formen pudses af og "bøfferne" varmes op til tovtrækningen. Godt at vi råder over et solidt tov til tovtrækningen for der blev virkeligt gået til den.
Så kom vi endelig til afslutningsparaden og præmieoverrækkelsen. Alle havde gjort deres bedste men nogle havde været heldigere/dygtigere end andre. Men på et punkt var alle vindere: de havde været med, de havde gjort deres bedste og de havde gennemført ulveturneringen. Alle vindende bander fik deres præmier, se pointskemaet her på hjemmesiden og Bobbarækus Flok fik Thors hammer med hjem med håbet om at de til næste år måtte vende tilbage med fornyet styrke.
Tak til Skjoldungerne for en god ulveturnering.
Her på hjemmesiden kan I se de flotte billeder fra ulveturneringen.
Jeg glæder mig til at mødes med jer igen.
Med spejderhilsen
Per Stigaard

 

DEL PÅ:

Pointskema

Invitationen

Se centrets hjemmeside

http://www.brommecentret.dk/