De Gule Spejdere Lederkursus 2021

Kom med på Lederkursus 2021. Vi har i år valgt at lægge kurset
i hytten Valhal ved Farum som rammen for dette års ledertræning.
Denne gang er det lederkursus-modulet der afholdes og der vil være fokus
på lederfunktionen i spejderarbejdet. Lederkurset er et af de indledende moduler i ledertræningen, der i sidste ende vil give dig ret til at bære Wood Badge perlerne.
Den røde tråd på modulet vil, som i 2019, være ”kend dig selv som leder” og målet er at give dig en teoretisk viden og værktøjer til at håndtere ledergerningen, samt at du lærer en smule mere om dine personlige styrker og svagheder.
Ud over at lære en masse om dig selv, vil du i dette modul lære om korpsets historie og opbygning, grupperne, grenene samt det civile og uniformerede arbejde i gruppestyrelserne, herunder økonomi, PR og sociale medier.
Derudover vil der være fokus på årshjulet, mødeplanlægning og -afholdelse. Vi vil diskutere lederens funktion i de enkelte grene, lige som vi vil gennemgå nogle af de større hverv for korpset i kan komme ud for som ledere; turneringer, ledertræning osv.
Kurset afholdes lørdag d. 28/8-2021 kl. 11 til søndag d. 29/8-2021 kl. 13 i hytten Valhal, Hestetangsvej 216, 3520 Farum.
Prisen for deltagelse på kurset er 250 kr. som betales ved tilmelding
på: https://gulspejder.nemtilmeld.dk/52/
Der er 25 pladser på kurset - Deltagere som ikke har været på kurset før
har fortrinsret, men ledere der ønsker at genopfriske hukommelsen er også meget velkomne og vil være til stor hjælp ved fx at kunne fortælle hvad de specielt tog med sig hjem efter deres sidste kursus. Der gives tilskud til kørsel efter Korpsets regler for kørselsudligning
Med Gul Spejderhilsen
Kursusteamet

DEL PÅ:

invitationen