De Gule Spejderes lederkursus 2024

Kom med på Lederkursus 2024. Vi har i år valgt at rammen for kurset skal være
Fugl Phønix hytte i Sorø.
Denne gang er det lederkursus-modulet der afholdes og der vil være fokus
på lederfunktionen i spejderarbejdet. Lederkurset er et af de indledende moduler i ledertrænings programmet, der i sidste ende vil give dig ret til at bære Wood Badge perlerne.
Den røde tråd på modulet vil være ”kend dig selv som leder” og målet er at give dig en teoretisk viden og værktøjskasse til at håndtere ledergerningen. Og så håber vi på at du lærer en smule mere om dine personlige styrker og svagheder.
Ud over at lære en masse om dig selv, vil du i dette modul lære om korpsets historie og opbygning, grupperne, grenene samt det civile og uniformerede arbejde i gruppestyrelserne, herunder økonomi, PR og sociale medier.
Derudover vil der være fokus på årshjulet, mødeplanlægning og -afholdelse. Vi vil diskutere lederens funktion i de enkelte grene, lige som vi vil gennemgå nogle af de større hverv for korpset i kan komme ud for som ledere; turneringer, ledertræning osv.
Kurset afholdes lørdag d. 14/9-2024 kl. 10 til søndag d. 15/9-2024 kl. 14 i Fugl Phønix’ hytte, Apotekervej 17A, 4180 Sorø.
Prisen for deltagelse på kurset er 250 kr. som betales vedtilmelding

på: gulspejder.nemtilmeld.dk/77/  


Der er 25 pladser på kurset - Deltagere som ikke har været på kurset før
har fortrinsret. Der gives tilskud til kørsel efter Korpsets regler for kørselsudligning.
Ved spørgsmål skriv til Dennis på dennisengelmannchristensen-@-gmail.com

Med Gul Spejderhilsen
Kursusteamet

 

 

 

 

 

 

DEL PÅ:

Invitationen